Паста со ракчиња

November 17, 2018 0

Потребни состојки: 1 корен од целер исечкан 1 морков исечкан 3 чешлиња лук 40 г грашок шпагети од масло од сипа 10 ракчиња доматно пире […]

Ул. Христо Татрчев бр.47в л.10 тел. 071 36 76 76

НАША КНИЖАРА

Ул. Христо Татaрчев бр.47 в, локал 10, Скопје,

Р. Македонија

тел.: +389 71 36 76 76

e-mail: nasaknizara@gmail.com

 

Комитет за човекови права

https://grid.mk/widget/1

https://grid.mk/widget/2

https://grid.mk/widget/3