Маркетинг

Рекламен простор кај нас

Нашиот стручен тим ви е достапен секој работен ден од 09:00 до 17:00 часот за совети, препораки и консултации на нашиот контакт телефон 070/269-899 . Слободно контактирајте не преку нашата контакт форма или на нашиот mail: okrabota.mk@gmail.com.

Со, почит,

Tимот на на oкrabota.mk