No Image

Не откажувај се !

March 31, 2018 okrabotaadmin 0

Не откажувај се ! Таму каде што одиме ќе сретнеш многу луѓе што ќе ти кажат да не се откажуваш. Во моменти на најголеми порази […]

No Image

7 Најубави плажи во Шпанија

March 30, 2018 okrabotaadmin 0

Прекрасните екстравагантни предели, градби и историски места децении ги импресионираат туристите со својата убавина во Шпанија. Многу бројни туристи и љубители на Пиринејскиот Полуостров во […]

Колку има корупција во Македонија?

March 29, 2018 okrabotaadmin 0

Граѓаните се песимисти дека корупцијата може да се искорени. За најкорумпирани ги посочуваат пратениците, министрите, лидерите на политичките партии, судиите, јавните обвинители и вработените во […]

Објавена листа на најевтини и најскапи држави за живот, еве каде е Македонија

March 27, 2018 okrabotaadmin 0

Компанијата MoveHub која се занимава со истражување и информации за најпопуларните земји за преселување, неодамна објави истражување во која е пресметано колкави се трошоците за […]