Европски градови кои треба да ги посетите оваа година

Ако не сакате да трошите премногу време на патувања, а вашата цел е да ги посетите градови кои имаат многу да понудат, оваа година ви препорачуваме да патувате во некои од најубавите градови во Европа.

Тие ќе ве  освојат со својата убавина, во овие градови ќе најдете мир, места за релаксирање, како и луксузни хотели, но секако и сместување за туристите со мал буџет, прекрасни пејзажи и жители со нивното гостопримство ќе ве зачудат.

Погледнете ја нашата листа и уште денес организирајте го вашето патување!

Хамбург, Германија

Hamburg Germany

Лозана, Швајцарија

Lausanne Switzerland

Рига, Летонија

lettonia riga

Порто, Португалија

Porto

Матера, Италија

Matera

Варшава, Полска

Warsaw