Како да се решите од несаканиот првут

Да откриеме една тајна за како да се решите од несаканиот првут:

Во домашни услови доколку немате шампон за првут може да користите содабикарбона. Прво ја миете косата со шампон, потоа  во дланка ставате една супена лажица сода бикарбона и со малку млака вода.

Супена лажица ќе ја  измешате и нежно со врвовите на прстите длабоко притиснете до  коренот на влакното, протријте ја најмалку една до две минути.

Потоа исплакнетеја косата. Резултатот е ИЗВОНРЕДЕН.