Најкорисни продукти што помагаат за здрав живот

Доколку ве интересира влијанието на исхраната врз здравјето и кои продукти служат за лечење на кои болести, прочитајте ја Книгата” Храна Ваш чудесен лек” .  Како најделотворни и најлековити , во оваа книга се издвоени следните продукти :

магдонос;

-лук;

-лимон;

-јогурт;

-брокула; и

-мед.