Институциите не реагираат: Ревизорите констатираат неправилности во трошењето на народните пари

April 27, 2018 okrabotaadmin 0

Препораките од државните ревизори остануваат само на хартија, институциите многу ретко ги спроведуваат. Околу 40 отсто од нив не ги ни удостоиле ревизорите со одговор […]