ДАСТА Академија објавува отворен повик за кастинг

Отворен повик за кастинг!

Ајде актери, ни требате! Правиме театарска претстава (дуо драма) и сме во потрага по двајца млади актери!

Пол: Машки и женски.
Возраст: од 22-30 години.

Кастингот ќе се одржи во просториите на ДАСТА Академија во Центар ( ул. Чеде Филиповски 18) на 16.4.2018 г. во 12ч.

Важно ни е да сте ни на располагање во периодот од 16-ти до 27-ми април и од 20-ти мај до 20-ти јуни.