Меган Маркл изгледаше преубаво во бел фустан со пруги

На состанокот кој го одржува британската влада, под називот “Commonwealth Heads” Принцот Хари и неговата идна сопруга се појавија како учесници и едни од главните говорници.

Со ова кралицата Елизабета покажа големо почитување и доверба кон идната принцеза, со оглед на тоа дека на овој настан можат да присуствуваат исклучиво само членови од кралското семејство, освен редовните учесници. Минатата недела Принцот Хари е поставен на чело на оваа фондацијата “Commonwealth Heads” .

За оваа прилика Меган Маркл одбра преубав бел фустан со пруги. Меган изгледаше фантастично во таа комбинација.

Меган Макрл и Принцот Вилиам ја објавија листата на посакуваните свадбени поклони.

Според Британската традиција до олтарот идната невеста треба да ја испрати нејзиниот татко, но бидејќи таа не е во добри односи со него, Меган би сакала тоа да биде нејзината мајка. Но традицијата налага да биде машка особа , така да постои можност како компромис да ја испрати машки член од кралското семејство а тое е кој друг ако не Принцот Вилиам.