Професор, адвокат, преведувач – Која професија најмногу ви одговара според хороскопскиот знак?

May 31, 2018 okrabotaadmin 0

ОВЕН Вие сте динамични, полни со енергија и поседувате натпреварувачки дух. Ве привлекуваат професии кои се поврзани со ризици и предизвици, преку кои можете да […]

Кафеанџија сторнирал 4.127 сметки кои не ги зеле граѓаните, со вредност од над 16.000 евра

May 31, 2018 okrabotaadmin 0

Неиздавањето фискални сметки и сомнителното сторнирање на сметките се најчестите злоупотреби што ги открила Управата за јавни приходи (УЈП) во последните контроли што ги спровела […]

Детски стихови наспроти турбо фолк: Какви песнички пееја децата пред деценија-две, а какви стихови изговараат денес

May 31, 2018 okrabotaadmin 0

Српската Фејсбук група „Дневна доза Србије“ објави кратко видео кое треба да им ги отвори очите на родителите. Истата ваква споредба важи и кај нас, […]