На средина на песната ја менува облеката – „Ај Кју“ на втората проба на евровизиската сцена (видео)

Македонските еврозвизиски претставници „Ај Кју“ја одржаа и втората проба во арената „Алтис“ во Лисабон.

На втората проба имаше промени во кореографијата, шминката и гардеробата.

На почетокот на песната доминираат жолтата и розевата боја, а првиот дел од песната е снимен за да се прикаже промената на локацијата на вокалистката Марија, која на средина на песната ја менува облеката.