ВИДЕО: „Фчерашни“ преку песна го си кажаа својот став за промена на името

Во новата песна на „Фчерашни новости“ наречена „Малери“, настапуваат Ланчо х Јелисалфета х Ведермен.

Екипата на Фчерашни на саркастичен начин преку песна го искажа свјот став околу промената на името.