Кој ден сте родени?

Денот на вашето раѓање во неделата може да открие многу за вашиот карактер. Седум дена се во неделата, така има и седум различни типови на личност. Денот во кој се имате родено говори за вас каква личност сте?

Понеделник

 • Вие сте креативни, но ги задржувате своите идеи за себе
 • Сакате да бидете повеќе емпатични
 • Вашето семејство и неколку блиски пријатели се вашите приоритети
 • Вие сте одличен преговарач, и сметате дека секој добива што сака
 • Веројатно ќе бидете успешни во водечката улога на работа
 • Наследни лидери и лидери на личноста се родени во понеделник

Вторник

 • Имате многу енергија
 • Привлечни сте за околината, така и добивате помош од другите
 • Вие сте успешни во вашата кариера
 • Понекогаш сте во стрес поради нешта што не можете да ги контролирате
 • Сакате добри работи во животот и штедењето е ваш предизвик
 • Го правите она за кое сметате дека сте во право
 • Вашата искреност понекогаш  ги одбива оние што се плашат од вистината
 • Вие сте чувствителни на критики

Среда

 • Брзо ги учите новите работи
 • Вие се борите против организацијата
 • Вие сте опуштени, а луѓето го сакаат тоа
 • Сакате да научите многу нешта од другите и да разговарате со нив и да бидете среќни
 •  Добро се согласувате со различни типови на луѓе
 • Уживајте во вашата работа и луѓето со кои работите
 • Луѓето родени во среда се согласуваат добро со различни типови луѓе

Четврток

 • Вие сте оптимисти
 • Вие добивате и давате почит
 • Вие сте независни во вашиот бизнис
 •  Вие сте лидер и напорно се трудите да успеете
 • Не ви се допаѓаат луѓето што ве критикуваат и ги навредуваат другите
 • Заинтересирани сте за многу, но често сте брзо ви здосадува
 • Привлечете го вниманието со вашата харизма
 • Луѓето родени во четвртокот се оптимисти и харизматични

Петок

 • Вие ја цените убавината и хармонијата
 • Покреативни сте од вашите пријатели
 • Вие сте емотивно чувствителни кога станува збор за врските
 •  Имате добро развиено чувство за интуиција
 • Вие сте духовна личност
 • Вие сте мудри
 • Креативноста и интуицијата се главните карактеристики на луѓето родени во петок.

Сабота

 • Вие сте сигурни и одговорни
 • Се обидувате да живеете во минатото или иднината, но не и во сегашноста
 • Вие сте паметни и сакате да бидете совршени
 • Вие сте горди на вашиот изглед
 • Умеете да критикувате кога некој ќе го побара вашето мислење
 • Родените во сабота, ја обожаваат уметноста

Недела

 1. Го гледате светот позитивно
 2. Уживате во давање други
 3. Ви треба многу време за да се отворите кон другите
 4. Вие сте емотивно чувствителни и се вознемирувате од непријатни коментари
 5. Вие лесно се фрустрирате и лесно ги напуштате проектите кои сте ги започнале
 6. Родените во недела сакаат да бидат сами.