РЕЦЕПТ: ДОМАШНА МАСКА ПРОТИВ ПРВУТ

Првутот е чест проблем кај жените (и мажите), но не морате секогаш да посегнувате по козметички препарати за да се ослободите од него.

Погледнете како можете да направите делотворна маска против првут од јајца и лимон, а за да го надитрите овој проблем доволна ви е маска од оцет, јогурт и црн бибер.