ЗДРАВИ ЗАЛАЧИЊА-ЧИСТО ТЕЛО

June 22, 2018 okrabotaadmin 0

ВРЕМЕ Е ЗА ДЕТОКСИФИКАЦИЈА Седењето во зтворени простории, лоши навики во исхраната, како јадење “од нозе”, брза храна и неизбалансирани оброци и штетни ефекти од […]

Зависност од интернет игри

June 22, 2018 okrabotaadmin 0

Родителите мора да реагираат навреме Светската здравствена организација во својата класификација на болести ја додаде и завосноата од Интернет, како болест која ја третираат стручњаците […]