По кралицата Елизабета, следува принцот Џорџ: Колку пари имаат другите членови на кралското семејство?

Не е тајна дека британското кралско семејство има милијарди поради тоа што е на чело на богатата Велика Британија. Тие немаат директен пристап до ова богатство, но имаат свое индивидуално богатство.

Според имотот и парите што ги поседува кралицата Елизабета е на првото место, но сигурно ќе се изненадите кога ќе чуете дека по неа следуваат принцот Џорџ и принцезата Шарлот, децата на Вилијам и Кејт. Дознајте какво е состојбата со останатите!