За убави топли ноќи пробајте го коктелот Изабела

Состојки

4-5 коцки лед,
1/5 вотка,
1/5 Истра Битер,
1/5 сок од портокал,
1/5 сок од грејфрут,
1/5 сок од ананас.

Подготовка

Во шејкер се става првин ледот па сите останати состојки и се промешува добро. Се служи во коктелски чаши.