Уживајте во вкусот на Парадајс-Рај

Состојки

4-5 коцки лед,
1/3 сув џин,
1/3 бренди,
1/3 сок од портокали или мандарини.

Подготовка

Во шејќер ставите го првин ледот, па џинот, брендито и на крај свежо исцедениот сок од портокали или мандарини. Силно протресете неколку минути и потоа процедете. Послужете во коктелски чаши.