Теона, ќерката на Сузана во главна улога во новиот спот (видео)

Фолк-пејачката Сузана Спасовска денеска го промовира спотот за својата најнова песна „Дали знаеш ти (Рамо за плачење)“.

 

Главната улога во спотот ја има Теона, ќерката на Сузана, а покрај неа во видеото се појавува и манекенот Виктор Пецев.