Вежбите на Ким Кардашијан за совршен задник

Без разлика дали ја сакате или мразите, веруваме дека ќе ве заинтересираат вежбите со кои Ким Кардашијан останува сопственик на најкоментираниот задник на планетата.

За разлика од многуте ѕвезди кои се колнат во јога или танцување, фитнес рутината на Ким е многу поздодевна – исчекори и чучњеви.