Ким Кардашијан со линија на долна облека

Се  чини дека ништо не е доволно за познатата Ким Кардашијан! Покрај линиите на облеки, шминки и парфеми, старлетата се реши да дизајнира и долна облека. Колекцијата на долна облека и облека за затегнување беше најавена уште во средината на мај, и се состои од градници, гаќи и ноќници. Името на колекцијата е”Kimono intimates”  и веќе пројави огромен интерес кај милионите следбеници на Ким на социјалните мрежи.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.