Прекин на водоснабдување на три улици во Скопје

ЈП Водовод информира дека поради уличен дефект на ул. Самоулова 9, ќе има прекин на три скопски улици.
„Ве известуваме дека на ден 12.11.2018г.поради уличен дефект ф 400м.м.на
ул.Самоилова 9 прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците дел од улицата
Самоилова ,Лазар Личеновски и Црвена Скопска Општина 09:30 часот до
завршување на дефектот“, се вели во соопштението на ЈП Водовод.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.