Жељко Јоксимовиќ повторно во ВИП Арената „Борис Трајковски“

Српскиот пејач и автор Жељко Јоксимовиќ повторно ќе има ко

Тој на 23 декември, ќе настапи во МОБ, кеде ќе се престави со нов репертоар, но и со старите негови хитови. Жељко и лани имаше концерт во Скопје, кога ја наполни ВИП Арената „Борис Трајковски“.

Организатори на концертот се „Прагма Продукција“.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.