Новогодишна трка во дедомразовски костуми… повеќе информации следуваат наскоро…

И оваа година како и досега ќе се одржи традиционално пред Нова Година Дедо Мразовска трка. Трката ќе се оджи на 23 Декември недела од 10 до 14 часот низ СКопските улици. Припадници на посилниот пол облечени во костими на Дедо Мраз ќе учествуваат во трката. Трката е во организација на здружението „Прв до Врв“.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.