Љубовен хороскоп за јарец

Време е за самоанализа! Ноември ќе ве поттикне да го видите вашиот живот под лупа, да ги затворите поглавјата кои ве мачат и да им кажете збогум на лицата кои ви будат негативни чувства. Лесно ќе опростувате, но тешко ќе заборавате, па ќе биде речиси невозможно да дадете втора шанса на личност која ве повредила.

Овој месец Јупитер, планетата на среќата, ќе се пресели во вашата 12-та куќа на завршетоците и скриените агенди на 8 ноември. Ќе имате способност да проникнете во душата на другите и да ги видите нивните вистински намери, па никој нема да може да манипулира со вас. Ако забележите и најмала доза неискреност во нечии зборови, бегајте! Дозволете им да ви се доближат само на чистите и искрени души.

Јупитер исто така ќе ве научи да ги користите вашите фантазии за да откриете што е она што ви недостига во љубовната врска. Отворено разговарајте со партнерот за вашите желби и потреби, бидејќи тој со задоволство ќе ги исполни.

9 ноември ќе биде и најромантичен за вас поради тоа што космичките љубовници Марс и Венера ќе играат нежно танго над вашата глава. Разговарајте за сериозните прашања за иднината во интимна атмосфера со партнерот.

Во првата половина од месецот, сексапилниот Марс ќе патува во вашата 2-ра куќа на стабилноста, па ништо нема да ве прави посреќни од изјавите на партнерот дека никој и ништо не може да ве раздели и дека засекогаш ќе бидете заедно.

Сериозноста ќе биде предуслов за да му дадете шанса за рандеву на некого ако сте сингл. Нема ни да помислувате да пуштите во вашата безбедна зона незрели личности кои не знаат што сакаат.

На средината од месецот Марс, планетата на страста, ќе започне патување во риби. Бидејќи тоа е вашата 3-та куќа на локалните настани, не е исклучена можноста во втората половина од ноември да се заљубите во ваш сосед или во пријател од детството. Вистинската љубов е многу поблиску до вас одошто си мислите!

Ако во изминатиот период презафатеноста и кариерата ви отвораа фронт за борба со партнерот, сега заемно ќе започнете да го цените напорот кој го вложувате. На 16 ноември романтичната Венера ќе го прекине ретроградното движење во вашата професионална 10-та куќа и ќе ја врати хармонијата во вашата врска. Десеттата куќа исто така управува со мажите, па во втората половина од месецот, ќе добиете шанса да си ги подобрите односите со важна личност од посилниот пол.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.