Актутелниот европски првак РК Вардар пристигна во Келн на вториот настап на Ф4 турнирот

Актутелниот европски првак РК Вардар пристигна во Келн на вториот настап на Ф4 турнирот каде што ќе се бори да ја одбрани титулата во престижната Лига на шампиони.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.