BLACK FRIDAY ВО SKOPJE CITY MALL намалувања од -20% до -70% за бела техника и продавниците за мода

Од 23 ноември (петок) во Skopje City Mall започнува Black Friday шопинг лудилото! Skopje City mall нека биде местото кое сите вие љубителите на шопингот сигурно нема да го одминете. Од 10 часот продавниците на најголем трговски центар ќе обезбедат специјални попусти за сите купувачи во рамките на акцијата Black Friday.

Модните продавници, како и оние за бела техника најавија намалувања на цените кои ќе се движат од -20% до -70%.

И оваа година најавуваме продолжување на Black Friday & Weekend попустите во текот на целиот викенд, до недела, 25 ноември. Не го пропуштајте најголемиот шопинг настан за оваа година!

Дали сте подготвени за најголемиот шопинг настан за оваа година? Убаво одморете се, договорете ги вашите најблиски партнери за купување и тргнете во акција: незаборавен шопинг во Skopje City Mall на денот кога целиот свет го зафаќа шопинг лудилото наречено Black Friday!

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.