Вљубениците во зимските спортови ќе можат бесплатно да се рекреираат на лизгалиштето „ЕУ за тебе“

December 17, 2018 okrabotaadmin 0

Вљубениците во зимските спортови од денеска ќе можат бесплатно да се рекреираат на лизгалиштето „ЕУ за тебе“ што е поставено на плоштадот „Македонија“ и е […]

Совети за возење во зима

December 17, 2018 okrabotaadmin 0

Возачите секогаш треба да го имаат во предвид фактот дека во зима снегот и мразот се оние кои го диктираат начинот на однесување во сообраќаjот, […]