Жељко Самарџиќ на 16 Фебрури 2019 година во во Арената “Борис Трајковски“

Српскиот пејач Жељко Самарџиќ во месецот на виното и љубовта, Жељко Самарџиќ најавува концерт во Скопје.

Концертот е закажан за 16 февруари 2019 години во Арената “Борис Трајковски”, а влезниците се веќе во продажба.

Месецот на виното и љубовта се чини дека му е омилен за концерти во Скопје, бидејќи пред неколку години имаше еден незаборавен, каде публиката се забавуваше со него и со неговите хитови.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.