Кој ќе биде најуспешен градоначалник за 2018 година?

есна и изедначена е битката на врвот во трката за најуспешен градоначалник за 2018 година. Филип Темелковски од Кисела Вода и Сашо Богдановиќ од Центар со речиси изендачен број на гласови во овој момент го делат првото место на анкетата. Кој ќе биде прво ќе покаже анкетата која започна на 17.12.2018, а трае до 10.01.2019.

Десет градоначалници од исто толку општини се дел од анкетата на која може да гласаат сите граѓани. Анкетата треба да покаже кој од скопските градоначалници најмногу работел во изминатата година и кој најдобро ги реализирал барањата од граѓаните.

Како заокружување на 2018 година порталот Скопје инфо и оваа година ја спроведува анкетата преку која граѓаните може гласаат за градоначалникот кој работеше најнапорно и беше најпосветен на потребите на општината и граѓаните во изминатата 2018 година.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.