3 хороскопски знаци кои не уживаат во „новогодишното лудило“

Најголем дел од луѓето уживаат во празниците, декорациите и празничното расположение. Се подготвуваат семејни собирања, убави јадења и подароци. Сепак, постојат хороскопски знаци кои не уживаат толку многу во тоа.

Јарец

Јарците се тврдоглави и имаат свој животен распоред до кој се држат грчевито и силно. Тие мразат забави и се околу забавите ги вади од такт. Овој знак е вистински Гринч и празниците не му се ништо посебно. За нив, тоа е само губење време.

Вага

Иако Вагите се еден од најпозитивните и највеселите знаци во хороскопот, сепак кога ќе почнат да доаѓаат празниците, тие влегуваат во паника и фрустраија. Причината за тоа е нивната неоргазнизираност и неможност на фокусирање на една работа повеќе од неколку минути.

Близнаци

Не е дека Близнаците не сакаат празнии, но проблемот лежи во тоа да се организираат. Тие се социјални пеперутки кои секому ветуваат по нешто  и на крајот завршуваат во хаос околу тоа. Исто така, мислат дека луѓето очекуваат премногу од нив за празниците, па се оптоваруваат со тоа.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.