Најсреќни во месец декември несомнено ќе бидат СТРЕЛЦИТЕ, но и ЈАРЦИТЕ

December 2, 2018 okrabotaadmin 0

Насмевка! Ни претстои месец исполнет со позитивни случувања. Оптимистичката енергија на Сонцето во стрелец ќе биде засилена од Јупитер, планетата на богатството и среќата. Нивното […]