17 август Нокаут во Битола

На 17 август, летото во Битола ќе стане уште пожешко. А, најжешко ќе биде во СН Центар, каде во соработка со ЈК Травел, Нокаут ќе одржат уште еден концерт.

Специјални гости: Фолтин и Игор Џамбазов.

Билетите се веќе пуштени во претпродажба по цена од 250 денари.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.