Известување од ЕВН: Без струја делови на Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електро-системот и без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 09:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (Општина Ѓорче Петров),

во периодот од 09:00 до 11:00 часот дел од с. Горно Соње (м.в.Под Брег) (Општина Сопиште), и,

во периодот од 09:00 до 15:00 часот дел од ул. „Мирка Гинова“ (Општина Карпош).

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.