Паднато дрво од вчерашното невреме во Автокоманда

Екипите на ЈКП “Гази Баба 2007” вчера веднаш излегоа на терен по пријавата за паднатото дрво во нас.Автокоманда, а како резултат на краткото невреме проследено со силен ветар и дожд кое што ја зафати и Општина Гази Баба.

Во текот на ноќта се работеше на расчистување на теренот се со цел ослободување на коловозот на оваа улица во Автокоманда.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.