Се отстранува сонцето од вергина од Градските шахти

Вчера почна да се отстранува сонцето на Вергина од градските шахти, како и од обележјата на јавните институции, објекти и јавните површини, што предизвика реакции кај дел од граѓаните.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.