Google мапа со угостителски објекти во Скопје и Македонија во кои не се пуши или има непушачки дел

На Google објавена е Мапа со угостителски објекти во Скопје и во Македонија во кои не се пуши или има непушачки дел (физички одвоен од пушачкиот). Листата не е целосна и може да се надополнува.

Идејата потекна од идеја на Твитер: „Да ги лоцираме сите локали во градов и во земјава во кои не се пуши, и да ги направиме популарни. Многу од нив веќе се, ама не е лошо да потсетиме зошто се подобри од другите.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.