ОГЛАС ЗА OFFICE ASSISTANT ВО EWOPHARMA AG

January 16, 2020 okrabotaadmin 0

Ewopharma AG е компанија-наследничка на M.R. Leclerc & Co. основана во 1959 година. Од самиот почеток, нашиот главен фокус единствено беше насочен кон градење мостови кон […]

Новиот Mercedes-Benz Vision AVTR

January 12, 2020 okrabotaadmin 0

Ѕвездата на шоуто е секако нов концепт од Mercedes-Benz Автомобилот го носи името Визија АVТР, а името и изгледот на возилото се инспирирани од филмот […]