Зошто луѓето си ја сакаат работата?

February 5, 2020 okrabotaadmin 0

Што навистина сакаат вработените? Ова е веројатно најтешкото прашање за повеќето работодавци кои сакаат да создадат удобно работно опкружување каде вработените си ја извршуваат работата […]

Полн пепелник е опасен по здравјето

February 5, 2020 okrabotaadmin 0

Последните истражувања покажуваат дека и откако ќе бидат целосно изгаснати, цигарите преку филтрите и натаму во воздухот емитуваат 14 проценти од никотинот, што го „произведува” […]