Пивара Скопје вработува Унапредувач на пазарот за Скопје

При секојдневното сретнување со нашите клиенти и потрошувачи, ти ќе бидеш лицето на Пивара Скопје. Во рамките на твојот нов тим, ќе добиеш поддршка за професионално развивање во пријателска и поттикнувачка средина. После позитивна процена на твојот учинок, ќе добиеш можност низ обуки да се подготвиш за лидерска позицијата и да го развиваш нашиот бизнис. Одлична можност да наточиш искуство со Coca Cola HBC & HEINEKEN.

Што е тоа што го бараме:

 • Високо образование ќе се смета за предност; 
 • Возачка дозвола Б-категорија;
 • Добро познавање MS Office (Excel, Word, Power Point);
 • Добро познавање англиски јазик;
 • Чувство за односи со клиенти.

Краток опис на основните одговорности:

 • Спроведување дневни активности поврзани со остварувањето на целите, унапредување на продажбата и пазарот;
 • Дневна комуникација и градење долгорочни односи со купувачите и со дистрибутивната мрежа;
 • Обезбедување соодветна присутност и изложеност на производите согласно стандардите на компанијата;
 • Истражување и разрешување поплаки од клиенти;
 • Генерирање и проследување нарачки до производителот;
 • Собирање и анализа на податоци за продажбата, изготвување прегледи и извештаи за продажбата и производите;
 • Подготовка на соодветна документација за продажба;
 • Давање насоки на клиентите за употреба на производите.

Како да се аплицира:​

Кандидатите кои ги исполнуваат наведените квалификации треба да аплицираат на следниов начин: 

 • да пристапат на полето брза апликација и да прикачат своја кратка биографија и писмо за интерес најдоцна до 10.02.2020 год.

Апликациите што ќе пристигнат по рокот предвиден за пријавување нема да бидат земени предвид.

Работниот однос се заснова на определено време од 6 месеци, со можност за продолжување договор на неопределено време. Неделното работно време за позицијата е од понеделник до петок, 8 работни часа.

Висината на основната бруто-плата зависи од тоа колку кандидатот ги исполнува условите на работното место.

Избор на пријавените кандидати ќе се изврши во рок од 45/90/120 дена по истекот на рокот за пријавување во зависност од бројот на пријавените кандидати.

Со праќање на Вашата апликација, давате согласност вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 1 (една) година.

Пивара Скопје АД една од водечките компании во Македонија со 96 години традиција, богато портфолио на производи и број еден позиција на пазарот ви нуди вистински предизвик. Пивара Скопје АД е дел од големите интернационални семејства на Coca-Cola HBC и Heineken.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.