Една милијарда луѓе во светот седат дома

Речиси 1 милијарда луѓе ширум светот се наоѓаат во своите домови и се обидуваат да спречат ширење на КОВИД 19

Од вирусот веќе се регистрирани околу 12.000 жртви, а се очекува неколку милиони работници да останат без работа.

Франс прес пренесе дека вечерва околу една милијарда луѓе во 35 држави во светот се дома или во карнатин.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.