Разликата меѓу цената на златото и среброто на најниско ниво

Како резултат на различни инвестиции, намален е интересот за вложување во благородните метали, при што цената на златото падна на 1.683 долари за унца, а цената на среброто се искачи на 18,95 долари.

Разликата меѓу цената на златото и на среброто е најниско ниво од 1991 година.

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.