Оглас за вработување во човечки ресурси во ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

January 11, 2020 okrabotaadmin 0

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) […]

Алхемијата на Библиотеката Аби

January 9, 2020 okrabotaadmin 0

Ако патувате во Австрија не пропуштајте да ја посетите една од најубавите библиотеки во светот, манастирската билблиотека Аби во шармантното мало гратче Адмонт Од две […]