Волк нападна кампери

August 16, 2019 okrabotaadmin 0

Во Националниот парк Банф, Канада, волк ги нападнал камперите и се обидел да одвлече еден човек, соопштија од „Паркови на Канада“. Тие наведуваат дека нападот […]