ООУ „Кочо Рацин“ ќе ја започнува новата учебна година со ново игралиште

August 15, 2019 okrabotaadmin 0

ООУ „Кочо Рацин“ ја започнува новата учебна година со комплетно обновено спортско игралиште, информираше градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ. -Со асфалтирање ја завршуваме реконструкцијата […]

Во моментов се работи на преку 550 километри патна мрежа низ државата

August 15, 2019 okrabotaadmin 0

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Зоран Китанов и кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски, денеска извршија увид во […]