Како изгледа еден ден во затворот Шутка?

April 23, 2018 okrabotaadmin 0

Затворската пренатрупаност, нехигиената и супстандарните услови, недоволната медицинска грижа, неефикасноста на правната помош, неспроведување на програмите за ресоцијализација, се само дел од проблемите што укажуваат […]