Алхемијата на Библиотеката Аби

January 9, 2020 okrabotaadmin 0

Ако патувате во Австрија не пропуштајте да ја посетите една од најубавите библиотеки во светот, манастирската билблиотека Аби во шармантното мало гратче Адмонт Од две […]

No Image

ЦИТАТИ НА ПЕЈСАЖИ(1)

May 12, 2018 okrabotaadmin 0

Рубриката „Цитати на пејсажи“ има за цел да ја долови атмосферата на длабоките мисли кои тераат на мислење, кажани од страна на мислители, со тоа […]