Конечно излезе од печат најновата книга на Оливер Спасовски со наслов „Оливерови патувања – Длабоки мисли од мојата интима“

April 26, 2018 okrabotaadmin 0

„Читањето на оваа книга претставува едно умствено патување од точка А до точка Б, во кое точката А всушност е појдовната точка или тоа е […]