“Здраво млади ” во МКЦ

August 15, 2019 okrabotaadmin 0

Останува уште еден ден за набавка на единечен билет за ,,Здраво млади” по промо цена од 400 денари. Достапни на билетарница во МКЦ и онлајн […]

YOGA IS MUSIC

August 14, 2019 okrabotaadmin 0

Yoga is Music Kirtan, Bhajan, Meditation 13.09.2019, Кино Култура, почеток 20 часот Билети во предпродажба по цена од 200 денари

Десет лета „МакеДокс“

August 14, 2019 okrabotaadmin 0

„МакеДокс“ не е само филмски фестивал. „МакеДокс“ е искуство. Тука се збираат различни светови, прегрнати од ѕидовите на вековечниот Куршумли-ан – безвременско место изградено за […]

DAVID GARRETT за прв пат со својата crossover програма во Македонија

August 14, 2019 okrabotaadmin 0

DAVID GARRETT, со неговиот албум UNLIMITED-GREATEST HITS-LIVE, објавува нова светска турнеја за заедно со своите фанови да ја прослави 10 годишнина од неговите crossover изведби. Одговарајќи на повиците на неговата група […]