No Image

Каде е и што прави пејачот на детскиот мегахит “Марионка”: Дојдов да ставам тетоважа, па останав во Струмица!

May 4, 2018 okrabotaadmin 0

Струмичанецот Васил Гарванлиев нашата публика го запознава на детскиот музички фестивал “Златно славејче” кога ја испеа песната “Марионка” која веднаш потоа стана мегахит и која […]